HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Volkswagen ID.7 GTX Modeli İçin Bazı Görseller Paylaştı.

17-05-2023 09:41
Volkswagen ID.7 GTX Modeli İçin Bazı Görseller Paylaştı.

Volkswagen ID.7 GTX Modeli İçin Bazı Görseller Paylaştı. Volkswagen, elektrikli otomobil ailesini genişletmeye devam ediyor ve geçtiğimiz haftalarda tanıttığı elektrikli sedan modeli ID.7'nin performans versiyonu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Eylül ayında tanıtılması beklenen bu yeni model hakkında bazı ipuçları ortaya çıktı. İşte o fotoğraflar ve ID.7 GTX’in özellikleri…

 Volkswagen ID.7 GTX Modeli İçin Bazı Görseller Paylaştı.

Volkswagen, ID.7 GTX'in çift motorlu ve dört tekerlekten çekiş sistemine sahip olacağını duyurdu ve yeni ipucu görsellerini paylaştı. Bu görsellerde, siyah ve kırmızı renklerin hakim olduğu ID.7 GTX'in dikkat çekici bir tasarıma sahip olduğu görülüyor.

ID.7, Volkswagen'in üst orta sınıftaki ilk küresel elektrikli modeli olarak öne çıkıyor ve WLTP'ye göre 700 kilometreye kadar menzil sunuyor. Volkswagen ID.7 GTX Modeli İçin Bazı Görseller Paylaştı Bu model aynı zamanda MEB platformunu kullanan ilk yüksek verimli güç-aktarma sistemine sahip araç olma özelliğini taşıyor. ID.7, 210 kW (286 PS) güce sahip elektrikli tahrik motoruyla Volkswagen ID ürün gamının en güçlü ve en yüksek torklu modeli olarak öne çıkıyor.

İç mekan ise 38 cm (15 inç) büyüklüğünde bir bilgi-eğlence ekranı, artırılmış gerçeklik tabanlı head-up display, yeni klima kullanım konsepti, serbestçe atanabilen sık kullanılanlar düğmeleri ve aydınlatmalı dokunmatik kaydırma bandı gibi özelliklerle donatılmış durumda.

Yaklaşık beş metre uzunluğundaki ID.7, 2023 yılında Avrupa ve Çin'de, 2024 yılından itibaren ise Kuzey Amerika ve Türkiye pazarlarında satışa sunulması planlanıyor.

Volkswagen, elektrikli otomobil atağını sürdürme konusunda kararlı bir şekilde ilerliyor. Şirket, 2026 yılına kadar pazara on yeni elektrikli model sunmayı hedefliyor. Bu yıl içinde, ID.3, uzun dingil mesafesine sahip ID. Buzz ve ID.7 gibi modellerin tanıtımı gerçekleştirilecek. Ayrıca, 2026 yılında kompakt bir elektrikli SUV ve uygun fiyatlı ID.2 modelinin seri üretime geçmesi planlanıyor.

Volkswagen, büyük hedeflerine doğru kararlı bir adım atmaktadır. Şirketin amaçları arasında, 2030 yılına kadar Avrupa'daki satışlarının yüzde 80'inin elektrikli araçlardan oluşması yer almaktadır. Ayrıca, 2033 yılından itibaren Volkswagen'in Avrupa'da sadece elektrikli araç üreteceği duyurulmuştur. Bu karar, şirketin çevre dostu ve sürdürülebilir bir geleceğe yönelik taahhüdünü yansıtmaktadır. Bakalım her şey İlerleyen zamanlarda belli olacak. Fotoğraflara geçmeden önce Ford yedek parça talebi için firmamızla iletişime geçiniz.

İşte o fotoğraf..

Volkswagen ID.7 GTX
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.